Even voorstellen: Paul Soeters onze nieuwe trainer

We zijn erg trots dat we deze ervaren nieuwe rijdocent van PDS Rijopleidingen aan u kunnen voorstellen. Per 1 januari 2020 bij ons in dienst. Benieuwd bij wie u ook zou kunnen trainen. Lees dan kort zijn verhaal.

Ik sta te trappelen

“Ik ben Paul, 38 jaar en woon samen met mijn vriendin, in Leiderdorp. Ik heb een passie voor auto’s, maar nog meer voor het opleiden en trainen van de mensen die ze besturen. In 1999 heb ik na het behalen van het felbegeerde papiertje mijn eerste kilometers gemaakt. Gestart als koerier en daarbij veel rijervaring kunnen opdoen. In 2004 de grote overstap gemaakt naar het vak directiechauffeur. Al die ervaringen en opgedane kennis waren zeer bruikbaar bij mijn werk als B instructeur. En nu, na in december 2019 de interne Docenten Rijopleiding te hebben afgerond , de geweldige kans PDS-docent te zijn. De afgelopen maanden zelf de nodige opleidingen gevolgd, ingekeken bij collega’s en ook al opleidingen verzorgd. Kortom, ik sta te trappelen om chauffeurs vanuit alle disciplines te mogen begeleiden. Hopelijk tot snel!”, aldus Paul.
Paul Soeters
Paul Soeters onze nieuwe trainer.