Zakelijke rijders

Algemene informatie rijopleidingen zakelijke rijder

Opleidingsinformatie

Wanneer u voor uw werk veel onderweg bent, is het beperken van verkeersrisico’s voor u van groot belang.

Met het volgen van ons BIS-plan kunt u de kans om bij een aanrijding betrokken te raken aanzienlijk verkleinen. Het plan werkt toe naar een sociale en goede rijstijl waarmee u een mooi “visitekaartje” voor uw bedrijf afgeeft en bespaart op uw brandstofkosten.

Bedrijven kunnen met het BIS-plan een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten realiseren en bijdragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook wordt hiermee het risico van verzuimschade vanwege een ongeval voor de werkgever beperkt.

Het BIS-plan is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijders en richt zich op drie kernpunten: Brandstofbesparing, Imagoverbetering en Schadereductie

Tijdens de training krijgt u onder andere antwoord op de vragen:

  • hoe voer ik een goede (nood)remming uit?
  • hoe haal ik veilig in?
  • hoe rijd ik op een veilige wijze door bochten?
  • hoe zorg ik ervoor om bij kruisingen en rotondes zo veel mogelijk rollende te blijven?
  • hoe zie ik het meest?

PDS biedt ook andere rijstijltrainingen voor ervaren en minder ervaren bestuurders. Met praktische oefeningen, die zijn afgestemd op uw ervaringsniveau, ontdekt u nieuwe mogelijkheden om veiliger, vlotter en dus beter te kunnen autorijden. U zult verrast zijn over wat u nog kunt leren!

Bijzonder leerzaam zijn de PDS incentives. In een ontspannen en gezellige sfeer voeren de deelnemers praktische oefeningen uit en krijgen zij tips die er op gericht zijn om de verkeersveiligheid te verhogen. Wellicht een goed idee voor een uitdagend, leuk en uiterst leerzaam bedrijfsuitje!

Met de lange ervaring in, en de kennis opgedaan met, het verzorgen van rijopleidingen voor professionele weggebruikers, kan PDS u een zeer efficiënte, professionele en in de praktijk goed bruikbare training aanbieden op ieder door u gewenst niveau.