E-learning

Wij ondersteunen veel van onze rijopleidingen met een e-learning via Smart Learning Solutions. Je vindt in de e-learning alle theoretische kennis die je nodig hebt. Zo kun je beter voorbereid aan jouw praktische rijopleiding beginnen. Jouw kans op slagen wordt hier zeker mee vergroot.

Over deze e-learning

Op elk moment studeren in je eigen tempo. Test je kennis met de toetsvragen. Voorzien van de meest actuele wet- en regelgeving en gepresenteerd in leesbare teksten. Goede opbouw in de lesstof en ondersteund met beeldmateriaal. Met Smart Learning Solutions leer je makkelijk en efficiënt.

WegWijzer voor opfrissen verkeersregels

Wil je jouw kennis op het gebied van verkeersregels en -veiligheid opfrissen, zonder een praktijkopleiding te volgen? Hiervoor hebben wij een speciaal modulepakket ontwikkeld, genaamd WegWijzer. Na inschrijving ontvang je van ons de inloggegevens, waarna je gelijk kunt starten met leren.

Inloggen e-learning

Als je gebruik wilt maken van onze e-learning dien je te beschikken over een unieke gebruiker-id en wachtwoord. Na inschrijving voor een rijopleiding ontvang je per mail deze gegevens van ons. Neem voor vragen of onduidelijkheden contact met ons op. We helpen je graag verder.

CCV-erkenning

De e-learningsite Smart Learning Solutions is door de CCV erkend. Daarom mag de theorie, behorende bij de CCV-D1 Basisrijopleiding Directiechauffeur, via onze site worden aangeboden. Ook diverse andere opleidingsinstituten maken daarom gebruik van deze e-learningsite van PDS.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!