E-Learning

Met onze uiterst moderne en professionele e-learningsite, Smart Learning Solutions, kunnen we uw praktijktrainingen /-opleidingen ondersteunen met een theoretisch deel. Hierdoor kunt u beter voorbereid aan een opleiding beginnen en wordt uw kans van slagen vergroot!

Ook wanneer u geen praktische opleiding gaat volgen, maar bijvoorbeeld uw kennis op het gebied van verkeersregels en -veiligheid wilt opfrissen, kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die onze e-learningsite u biedt. Speciaal hiervoor hebben wij het modulepakket WegWijzer ontwikkeld.

U kunt op ieder door u gewenst moment studeren in het tempo dat bij u past. Afhankelijk van het te volgen modulepakket heeft u de mogelijkheid om met behulp van toetsvragen te bepalen of u de lesstof voldoende beheerst. Eventuele wijzigingen in de leerstof voeren wij direct door, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u over de meest actuele informatie beschikt!

Letterlijke wetteksten zijn, voor zover mogelijk, vervangen door makkelijker leesbare teksten. Daarnaast is de lesstof goed opgebouwd en wordt er veel ondersteunend beeldmateriaal getoond.  Hierdoor kunt u met Smart Learning Solutions op een zeer efficiënte en aangename wijze studeren!

Werkwijze e-learning

Via www.smartlearningsolutions.nl komt u op de startpagina die toegang geeft tot het modulepakket van PDS. Om toegang te krijgen tot het cursistengedeelte dient u te beschikken over een unieke gebruiker-id en een wachtwoord. Na inschrijving ontvangt u dit unieke gebruiker-id en wachtwoord per e-mail. Door in te loggen met deze gegevens, krijgt u direct en eenvoudig toegang tot het gewenste modulepakket.

CCV-erkenning

De e-learningsite Smart Learning Solutions is door de CCV erkend. Daarom mag de theorie behorende bij de Basisrijopleiding Directiechauffeur CCV-D1 via onze site worden aangeboden. Ook vele andere opleidingsinstituten maken daarom gebruik van deze e-learningsite van PDS.

e-learning