Over PDS

PDS Rijopleidingen is ontstaan door de samenvoeging van Interseco Training Services en Professional Driving Solutions. Op 1 januari 2013 bundelden zij hun krachten en zijn zij verder gegaan onder de naam PDS Interseco B.V. Hierdoor ontstond een hoog gekwalificeerd en gespecialiseerd opleidingsinstituut dat alle kennis en expertise via één loket kon aanbieden. In 2016 is deze naam gewijzigd in PDS Professional Driving Solutions B.V, of kortweg PDS Rijopleidingen. Een naam die meteen aangeeft wat van ons kan worden verwacht.

De opleidingen worden verzorgd door een team van docenten. Trots en geheel objectief kan worden vermeld dat zij behoren tot de hoogst gekwalificeerde rijdocenten van Nederland.

Het kantoorpand van PDS staat in Nunspeet. Vanaf die locatie beantwoorden de medewerksters van de binnendienst alle opleidingsaanvragen en zorgen zij voor een perfecte organisatie van het hele administratieve en financiële traject dat hoort bij elke opleidings-/trainingsdag. PDS maakt voor de uitvoering van de opleidingen gebruik van diverse startlocaties in heel Nederland. Het kantoor is dus niet per se de startplaats van alle opleidingen.

PDS Rijopleidingen beschikt over eigen instructievoertuigen. De inzet van de voertuigen is gekoppeld aan het soort opleiding/training. Voor de directiechauffeurs opleidingen zijn dit onopvallende voertuigen en voor de hulpverleningsdiensten wordt er juist gebruik gemaakt van voertuigen, die zijn voorzien van de vereiste striping en optische en geluidssignalen.

De opleidingen worden grotendeels verzorgd op de openbare weg. Voor het trainen van bijzondere technieken maakt PDS onder andere gebruik van het Politie Verkeersveiligheidscentrum en het RDW Test- en trainingscentrum, beide gevestigd in Lelystad.

Door de eerder genoemde mensen, middelen en locaties op een juiste wijze met elkaar te verbinden, volg jij de opleiding/training, die volledig aansluit bij jouw wensen.

Jouw belang is dus altijd ons belang!

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!