Directiechauffeurs

Jij rijdt veilig, vlot en comfortabel met oog voor veiligheidsrisico’s. Dat alles in hectisch verkeer, onder tijdsdruk, via de juiste weg en met aandacht voor service en discretie. Dat leer je tijdens onze rijopleidingen voor directiechauffeurs. Wij zijn de grondlegger van deze professionele rijopleidingen.

Grondlegger, marktleider en initiatiefnemer certificering

Bijna 30 jaar terug was PDS Rijopleidingen de 1e opleider die professionele rijopleidingen voor directiechauffeurs aan ging bieden. Wij zijn ook de initiatiefnemer geweest voor de onafhankelijke CCV-D1 en CCV-D2 certificering en marktleider op het gebied van directiechauffeursopleidingen. Wanneer je directiechauffeur wilt worden en een zeer goede opleiding zoekt dan kan PDS Rijopleidingen die dus als geen ander voor je verzorgen!

Ontwikkel je tot een chauffeur met uitstekende rijvaardigheid

Je dient als directiechauffeur te beschikken over een uitstekend rijvaardigheid. Afhankelijk van het gewenste of noodzakelijke rijniveau kun je 1 of meerdere stappen uit het opleidingstraject kiezen om dat niveau te bereiken. Dit traject is beproefd en didactisch verantwoord. Dit zijn de stappen die je bij PDS kunt maken.

Stap 1 – de CCV-D1 introductiedag
ter voorbereiding op de CCV-D1 basisrijopleiding directiechauffeur

Stap 2 – de CCV-D1 basisrijopleiding directiechauffeur
waarmee je in het bezit kunt komen van het CCV-D1 Certificaat Directiechauffeur

Stap 3 – de CCV-D2 voortgezette rijopleiding directiechauffeur
waarmee je in het bezit kunt komen van het CCV-D2 Certificaat Directiechauffeur

Stap 4 – de PDS D3 specialistische rijopleiding directiechauffeur
waarmee je in het bezit kunt komen van het PDS D3 Certificaat Directiechauffeur

Stap 5 – de PDS D4 voortgezette specialistische rijopleiding directiechauffeur
waarmee je in het bezit kunt komen van het PDS D4 Certificaat Directiechauffeur

Volg onze trainingen om geldig certificaat te behouden

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een certificaat volg je onderhoudstrainingen (applicatiedagen) om jouw rijvaardigheid op peil te houden, verder te verbeteren en jouw Certificaat Directiechauffeur geldig te houden.

Groot aanbod specialistische rijopleidingen

Naast dit opleidingstraject is het ook mogelijk om andere professionele trainingen bij PDS Rijopleidingen te volgen. Met deze trainingen, gericht op specifieke onderwerpen, leer je nieuwe vaardigheden aan of kun je bestaande vaardigheden onderhouden of verbeteren. Wanneer je op zoek bent naar bijzondere specialistische vormen van rijtraining, zoals het rijden met zwaar gepantserde voertuigen, kun je daarvoor uiteraard ook bij PDS Rijopleidingen terecht.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!