De 14 zekerheden

1. Professionele rijdocenten

Zeer ervaren en super gemotiveerde rijdocenten verzorgen jouw rijopleiding.

PDS heeft voor het uitvoeren van de rijopleidingen 5 docenten in vaste dienst. Zij zijn in het bezit van de wettelijk verplichte bevoegdheidspas, die is vereist voor het geven van rijinstructie. Daarnaast hebben zij de OGS+ pas waarmee zij voor hulpverleners (politie, ambulance en brandweer) opleidingen met optische en geluidssignalen mogen verzorgen. Alle docenten verzorgen ook de meest specialistische rijopleidingen voor de Politieacademie en zijn super gemotiveerd om hun kennis aan je over te dragen. Jouw docent is vakbekwaam, didactisch onderlegd, zeer goed getraind en ervaren. Zonder twijfel word je opgeleid door een topdocent, waarover maar heel weinig andere opleiders beschikken.

2. Al actief sinds 1989

PDS is al meer dan 30 jaar actief. Je volgt de opleiding bij de grondlegger van de voortgezette en specialistische rij- en securityopleidingen.

Wij zijn de autoriteit en marktleider op het gebied van voortgezette en specialistische rij- en securityopleidingen. Toonaangevend, innovatief en met een breed en diepgaand aanbod. Van een compacte basistraining tot en met de meest specialistische rij- en securityopleidingen. Ben je op zoek bent naar een praktijkgerichte opleiding of flexibele maatwerkoplossing dan ben je bij PDS aan het juiste adres.

3. Docentenrijopleidingen

Wij verzorgen al jaren heel succesvol ‘train de trainer’ opleidingen.

Werk je als rijinstructeur bij een hulpverleningsdienst of heb je ambities om dat te worden? Doe dan wat velen al eerder hebben gedaan: laat je professioneel opleiden door PDS. Met de docentenrijopleiding leg je een zeer solide basis om later zelf de instructie te kunnen verzorgen. Een mooie demo in bochtentechniek, inhaaltechniek en bijzonder weggedrag (al dan niet met optische en geluidssignalen) is voor jou geen enkel probleem.

4. Uitstekende referenties

PDS heeft een zeer goede naam en reputatie in de markt.

De kwaliteit van PDS Rijopleidingen wordt door veel partijen (overheden, multinationals, particulieren) erkent. De naam PDS is het resultaat is van jarenlang hard werken en bouwen aan de beste rijopleiding. Op verzoek kunnen we veel uitstekende referenties aanbieden.

5. Rij- en securityopleidingen overal ter wereld (en dus ook in risicogebieden)

Werk je in het buitenland en misschien zelfs in gebieden met een hoog veiligheidsrisico? Ook daar kunnen we je van dienst zijn.

Wil je opgeleid worden in een ander land dan Nederland? Dat kan, we kunnen op locatie en (vrijwel) overal ter wereld rij- en securitytrainingen verzorgen. Deze worden afgestemd op de lokale situatie, waardoor er naadloos kan worden aangesloten op je vraag en wensen. We hebben ruime ervaring met het verzorgen van deze trainingen, praktijk gericht en zeer efficiënt.

6. Hoogste kwaliteit tegen concurrerend tarief

Door jarenlange ervaring bieden wij je een hoogwaardige opleiding tegen een concurrerend tarief.

We hebben aantoonbaar zeer veel ervaring in het opleiden van directiechauffeurs, (persoons)beveiligers, medewerkers van verschillende hulpverleningsdiensten en zakelijke rijders. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de werkzaamheden van deze beroepsgroepen. PDS kent de markt. Deze kennis en ervaring vind je terug in de kwaliteit van onze opleidingen. In combinatie met uitstekende rijdocenten, de juiste instructievoertuigen, een eigen ondersteunende e-learning en een klantgerichte en goed bereikbare binnendienst bieden we je daarmee de best mogelijke rijopleidingen tegen een eerlijk en concurrerend tarief.

7. Eigen perfect verzorgde instructievoertuigen

Voor al onze rijopleidingen gebruiken wij eigen perfect verzorgde en professioneel ingerichte instructievoertuigen.

Je rijdt tijdens de opleiding in een mooie, moderne, goed verzorgde en vooral hele fijne auto. Adequaat aanvullend verzekerd voor rijinstructie en voorzien van volledige dubbele bediening. Opvallend, onopvallend met of zonder optische en geluidssignalen, we hebben altijd een instructievoertuig dat perfect past bij jouw rijopleiding.

8. CCV erkend opleidingsinstituut

PDS is als opleider officieel gecertificeerd om jouw rijopleidingen te verzorgen.

De CCV-D1, basisrijopleiding directiechauffeur, en CCV-D2 voortgezette rijopleiding directiechauffeur, worden onafhankelijk geëxamineerd door de CCV. Om deze rijopleidingen te mogen verzorgen, moet een rijopleider gecertificeerd zijn. PDS is initiatiefnemer geweest voor deze onafhankelijke examinering. Wij zijn gecertificeerd vanaf de start van de CCV-D examens in 2003.

9. Focus ligt op verhogen kennis en inzicht

De kwaliteit om te kunnen focussen op het verhogen van jouw kennis en inzicht.

Je wilt de hoogst mogelijke rijvaardigheid bereiken in de daarvoor beschikbare tijd? Een goed rijniveau is vooral afhankelijk van jouw kennis en inzicht. Daarom ligt daarop vooral de focus tijdens jouw rijopleiding. Onze docenten zullen jou met hun jarenlange ervaring, optimaal begeleiden. Daarmee bereik jij het maximaal haalbare.

10. Collectieve ongevallenverzekering

Extra goed verzekerd door onze collectieve ongevallenverzekering.

Veel opleiders voldoen aan de wettelijke verzekeringsplicht van de instructievoertuigen. Uiteraard zijn onze instructievoertuigen hiervoor verzekerd. Maar daarnaast biedt PDS je extra zekerheden. Zo hebben we ook een inzittendenverzekering voor je afgesloten en een collectieve ongevallenverzekering. Niet dat we daar ooit gebruik van wensen te maken, maar het is in ieder geval goed geregeld.

11. Een eigen, zeer moderne e-learningsite, Smart Learning Solutions, ter ondersteuning van de praktijkopleidingen

Je kunt op een prettige manier de theorie bestuderen met onze e-learning.

Niet iedereen wordt even enthousiast van het leren van theorie. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, heeft PDS een eigen en moderne gebruiksvriendelijke e-learningsite. Via Smart Learning Solutions (SLS) is de theorie altijd goed te volgen. Voor diverse opleidingen kun je hierop de ondersteunende theorie bestuderen. In je eigen tempo, op het door jou gewenste tijdstip en op PC, tablet, iPad of smart phone.

12. Gedetailleerde en persoonlijke rapportages

Na de training ontvang je een heldere en duidelijke rapportage zodat je beschikt over een naslagwerk en de beschrijving van het door jou bereikte rijniveau.

Heb je bij PDS een rijopleiding gevolgd waaraan een diploma of officieel certificaat verbonden is, dan ontvang je kort na afronding een uitgebreide rapportage. Deze rapportage geeft gedetailleerd weer hoe de ontwikkeling van je rijniveau tijdens de rijopleiding is geweest en welk eindniveau door jou behaald is. Van onderhouds- of applicatietrainingen ontvang je een rapportage op basis van een checklist. Ook hierin worden alle behandelde onderwerpen en de daarbij behorende score weergegeven. Zo kun je altijd jouw rijniveau aantoonbaar maken, bijvoorbeeld wanneer je wilt solliciteren.

13. Je kunt gebruik maken van verschillende startlocaties door heel Nederland

PDS maakt gebruik van verschillende startlocaties in Nederland.

Je kunt op verschillende plaatsen in Nederland starten met jouw opleiding. De startlocatie wordt in overleg met jou bepaald en is onder andere afhankelijk van het soort opleiding. Dat kan een centraal punt zijn dat goed bereikbaar is voor iedere deelnemer, maar ook een afgesloten oefenlocatie. We informeren je graag over de mogelijkheden.

14. Snel informatie door optimale communicatie

Je kunt altijd snel en makkelijk beschikken over de door jou gewenste informatie.

Door ons goede cursisteninformatiesysteem, de korte communicatielijnen en een goed bereikbare binnendienst, kun je steeds beschikken over up-to-date informatie. Persoonlijke analyses en heldere rapportages geven je een goed inzicht in het door jou of jouw medewerkers bereikte niveau.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!