Zakelijke rijders

Wanneer je voor je werk veel onderweg bent, is het beperken van verkeersrisico’s van groot belang. Met het volgen van ons BIS-plan kun je onder meer de kans om bij een aanrijding betrokken te raken aanzienlijk verkleinen. BIS staat voor Brandstofbesparing, Imagoverbetering en Schadereductie. Met het plan werk je toe naar een goede en sociale rijstijl waarmee je een mooi ‘visitekaartje’ voor jouw bedrijf afgeeft en ook nog veel bespaart op de brandstofkosten.

Besparen op jouw kosten

Heb je een onderneming, dan kun je met het BIS-plan een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten realiseren en bijdragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook beperk je met het BIS-plan het risico van verzuimschade vanwege een ongeval.

Het BIS-plan is speciaal ontwikkeld voor jou als zakelijke rijder en richt zich op 3 kernpunten:

  • Brandstofbesparing
  • Imagoverbetering
  • Schadereductie

 

Tijdens de rijopleiding voor de zakelijke rijder krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik, door gebruik te maken van een kijkpatroon, het meeste zien?
  • Hoe maak ik een goede timing bij kruisingen en rotondes?
  • Hoe voer ik een goede (nood)remming uit?
  • Hoe rijd ik op een veilige wijze door bochten?
  • Hoe herken ik risicovolle verkeerssituaties?
  • Met welke rijstijl kan ik brandstof besparen?

Rijstijltraining op maat

Of je nu een ervaren of minder ervaren bestuurder bent, PDS Rijopleidingen kan je altijd een passende rijstijltraining bieden zoals de rijopleiding zakelijke rijder. Met praktische oefeningen, die zijn afgestemd op jouw ervaringsniveau, ontdek je nieuwe mogelijkheden om veiliger, vlotter en dus beter te kunnen autorijden. Je zult verrast zijn over wat je nog kunt leren!

Leerzame incentive als bedrijfsuitje

Bijzonder leerzaam zijn de PDS Rijopleiding Incentives. In een ontspannen en gezellige sfeer voer je, samen met de andere deelnemers, praktische oefeningen uit en krijg je tips die erop gericht zijn om jouw verkeersveiligheid te verhogen. Wellicht een goed idee voor een uitdagend, leuk en uiterst leerzaam bedrijfsuitje!

Professionele trainingen door onze jarenlange ervaring
Mede door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van rijopleidingen voor professionele weggebruikers zoals de zakelijke rijder, kan PDS Rijopleiding je een zeer efficiënte, professionele en praktijkgerichte training aanbieden op ieder door jou gewenst niveau.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!