Klantervaringen

Proseco - Lead Team Protection & Support

Gedurende de vele jaren dat wij onze teamleden laten opleiden en trainen door PDS kunnen wij telkens rekenen op een professionele aanpak. Wij leggen de lat graag hoog en dat doet PDS ook. Ze leveren maatwerk als dat nodig is en denken altijd mee met onze praktijk en welke trainingsvormen daar goed bij aansluiten. Door de ervaren docenten wordt in de auto een prettig leerklimaat gecreëerd wat er mede voor zorgt dat het rendement van trainingen optimaal is.

Taxi Slingerland B.V. - John Van der Laan

Sinds 2007 verzorgt PDS onze directie chauffeurs opleidingen. De samenwerking is altijd top, men is altijd meedenkend met de opleiding ook als het even tegen zit. Kortom PDS staat voor een deskundig team !

Gemeente Almere - Karin Wouda

Sinds vele jaren volgen de chauffeurs van Gemeente Almere de rijvaardigheidstrainingen bij PDS. Door de deskundigheid van de instructeurs zijn deze trainingen altijd een nuttige en prettige ervaring. We zien uit naar een vervolg van de samenwerking met PDS om het niveau van onze chauffeurs te blijven verbeteren.

UWV - Richard Willems

Als chauffeurs van de RvB van het UWV volgen we al vanaf 2002 de opleidingen en applicatiedagen bij PDS. De ervaringen met PDS zijn bijzonder goed te noemen. Opleidingen en leerstof zijn van een hoog niveau evenals de auto’s waarmee gereden wordt. PDS is een hoogwaardig, zeer professioneel bedrijf met ervaren instructeurs. Het is voor ons iedere keer weer een bijzondere en leerzame ervaring om met de mannen van PDS op pad te gaan voor een opleiding of applicatiedag. Het zijn altijd leuke dagen met gesprekken over verkeer, mobiliteit, veiligheid, directievervoer en natuurlijk het oefenen en trainen van handelingen en situaties waarvan je hoopt dat je ze in je normale werk niet nodig hebt, maar nuttig zijn om bij te houden en te trainen. Wij hopen daarom nog lang gebruik te kunnen maken van het aanbod van PDS.

Gemeente Rotterdam - Martin Stok

Al vele jaren maken wij gebruik van de deskundigheid van PDS. Door de herhalingen/trainingen worden de rijvaardigheden op een uitstekend niveau gehouden. Vlot, veilig en comfortabel rijden en oog houden voor de veiligheid staat bij ons hoog op het vaandel. Dankzij PDS worden jaarlijks de puntjes op de i gezet.

AkzoNobel NV - Piet van Dijken

Een zichzelf respecterende chauffeur of organisatie volgt een professionele rijopleiding op het hoogste niveau bij PDS! Bij AkzoNobel maken wij al 33 jaar gebruik van deze trainingen die in een breed palet, afhankelijk van de organisatie e/o persoonlijke wensen op maat worden aangeboden. Wij hebben diverse rijvaardigheidstrainingen onder uiteenlopende omstandigheden in o.a. Nederland, België, Schotland, Duitsland en Zweden (wintertraining) onder leiding van zeer ervaren, prettige en deskundige docenten mogen volgen, mede daardoor ligt onze huidige rijvaardigheidskennis en -kunde op een zeer hoog niveau....

Gemeente Utrecht – Jos Spruit

Jarenlang maken wij gebruik van PDS voor onze chauffeurs. De contacten en het plannen van de opleidingen voor onze CCV-D1 én D2 chauffeurs zijn kort en krachtig. Prettige instructeurs die de veranderingen in het verkeer op duidelijke, logische wijze overbrengen naar onze chauffeurs. Onze mensen op de achterbank waarderen deze extra kennis en aanscherpingen van kijk- en rijgedrag elke keer weer….

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!