Fijne feestdagen en bereikbaarheid kerstvakantie

Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond 2023. We staan in 2023 natuurlijk ook weer graag voor je klaar. Tussen kerst en oud en nieuw is ons kantoor gesloten. We zijn per mail bereikbaar.

Terugblik 2022

We hebben een uitdagend maar mooi jaar achter de rug. We wonnen de aanbesteding voor de Politieacademie, namen het initiatief om de BKOGS (Branchevereniging Kwaliteitsborging OGS-rijopleidingen) op te richten, maakten prachtige nieuwe instructieroutes onder andere door het Sauerland, presenteerden met trots onze nieuwe website, hebben weer in diverse hoog risicolanden trainingen mogen verzorgen en zijn sinds juni 2022 ISO-gecertificeerd. Maar het allerbelangrijkste was natuurlijk dat we ook dit jaar weer een enorm groot aantal chauffeurs hebben opgeleid. Van ambulancechauffeurs tot directiechauffeurs: we hebben veel geslaagden mogen feliciteren. We danken al onze cursisten, opdrachtgevers en leveranciers voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar en kijken uit naar volgend jaar. Geniet van de feestdagen!

Bereikbaarheid rond de feestdagen

Ons kantoor is tussen Kerst en Nieuwjaar gesloten. In deze periode zijn we wel per mail bereikbaar. Even alles op een rijtje:

  • maandag 26 december 2022 (Tweede Kerstdag): gesloten
  • dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december 2022: kantoor gesloten, bereikbaar per mail

Meer informatie of contact?

Voor vragen of meer informatie kun je ons contactformulier invullen.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!