ISO certificering voor PDS Rijopleidingen

PDS Rijopleidingen is sinds juni 2022 officieel ISO-gecertificeerd. De kwaliteit van de interne processen is onafhankelijk getoetst. Onze processen voldoen aan internationale normen, onze kwaliteit is geborgd en we werken continu aan verbetering.

Certificaat bevestiging van onze kwaliteit

PDS Rijopleidingen is trots het ‘Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat NEN-EN-ISO 9001:2015’ behaald te hebben. De kwaliteit van onze rijopleidingen wordt door onze cursisten altijd al zeer hoog gewaardeerd. Dit is ook terug te zien in de reviewscores ingevuld via het onafhankelijke platform Feedback Company en in de hoge slagingspercentages die we als professionele rijopleider al jaren realiseren. Het ISO-certificaat laat zien dat nu ook intern deze kwaliteit onafhankelijk wordt getoetst. Het is een prachtige bevestiging van onze jarenlange inzet op kwaliteit.

Over Kiwa en ISO 9001

De certificaten van Kiwa leveren het betrouwbare, objectieve en internationaal erkende bewijs dat PDS Rijopleidingen aan alle relevante kwaliteitsnormen voldoet. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Kiwa heeft ruime ervaring met ISO 9001 certificering en heeft de toetsing bij PDS Rijopleidingen verzorgd.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!