Fijne feestdagen en bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie

Wij wensen je fijne feestdagen. In 2022 staat PDS Rijopleidingen graag weer voor je klaar. Natuurlijk zijn wij alle werkdagen gewoon bereikbaar, alleen tijdens de kerstvakantie is ons kantoor enkele dagen gesloten.

Op naar een nieuw jaar vol rijopleidingen

Met elkaar hebben we, ondanks alle coronaperikelen, toch een succesvol jaar achter de rug. PDS Rijopleidingen heeft een enorm groot aantal cursisten opgeleid en veel geslaagden kunnen feliciteren. En doordat we een grote opdracht gegund hebben gekregen, kunnen we met trots melden dat we volgend jaar één van de grootste opleiders voor de ambulancediensten zullen zijn. Corona kent natuurlijk ook voor ons zijn uitdagingen maar met elkaar hebben we daar een weg in gevonden. We danken onze klanten en leveranciers voor hun flexibiliteit in 2021. Namens het hele team van PDS Rijopleidingen fijne feestdagen en een gezond 2022!

Bereikbaarheid rond de feestdagen

Ons kantoor is vanaf Kerstmis t/m Nieuwjaar gesloten.
Ons algemene telefoonnummer +31 (0)85 – 732 58 85 staat dan doorgeschakeld naar het antwoordapparaat. Voor vragen of meer informatie kun je het contactformulier invullen. Wij reageren dan uiterlijk binnen 2 werkdagen.