PDS Rijopleidingen 18 en 19 mei naar vakbeurs eRIC 2022

PDS Rijopleidingen is natuurlijk van de partij tijdens eRIC 2022. De vakbeurs voor de veiligheidssector. Kom jij op 18 of 19 mei 2022 ook naar Vliegveld Twenthe? We ontmoeten je graag om je meer te vertellen over onze voorgezette en specialistische rijopleidingen voor hulpdiensten en andere disciplines. Wanneer je het aandurft, kun je dan ook gelijk een gooi doen naar de titel ‘Beste chauffeur van het event’.

PDS Rijopleidingen eigen stand tijdens eRIC

Als multidisciplinair vakevenement is eRIC, Expo Rampenbestrijding, Incidentenmanagement en Crisisbeheersing, het verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Op woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 zijn PDS Rijopleidingen en andere professionals van de hulpdiensten politie, brandweer, defensie, ambulance aanwezig op de vakbeurs. Bekijk alvast de plattegrond en we ontmoeten je graag bij de PDS-stand. Hier kunnen we je natuurlijk uitgebreid informeren over bijvoorbeeld onze specialistische rijopleidingen voor ambulancechauffeurs of voor chauffeurs bij de brandweer en/of politie. Ook beantwoorden we graag jouw vragen op het gebied van rijvaardigheid en brengen je met veel plezier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En wie weet stap je ook nog wel even in 1 van onze trainingsvoertuigen om een gooi te doen naar de titel. Tot ziens bij onze stand. Bekijk de plattegrond voor onze locatie op de beurs.

Ontmoeten, kennisdelen en elkaar leren kennen

Uitvoerenden, inkopers en leidinggevenden bezoeken de beurs om de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied gedemonstreerd te zien worden en om kennis uit te wisselen met andere hulpverleners. Van elkaar leren en waar mogelijk de krachten bundelen om Nederland een stukje veiliger maken, dat is het idee. PDS Rijopleidingen is in ieder geval van de partij. We kijken er naar uit om elkaar weer te ontmoeten of om kennis te maken. Je kunt je vanaf nu gratis aanmelden voor dit fantastische evenement. Tot snel in Twente!

Vragen of meer weten?

Wil je meer weten over PDS Rijopleidingen of de vakbeurs. Laat het ons weten via het contactformulier.

Bron: website eRIC

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!