Vernieuwde website live!

Trots presenteren we onze geheel nieuwe website met een moderne en professionele uitstraling. De gebruiksvriendelijkheid op alle devices is sterk verbeterd. De navigatie is geoptimaliseerd en formulieren zijn nog sneller en makkelijker in te vullen. Met dank aan onze vaste partner op het gebied van onze online dienstverlening: B&S Media Internetmarketing.

Nieuwsbrief ook vernieuwd

Tegelijkertijd hebben we ook onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Elk kwartaal verzenden we deze nieuwsbrief. Eind maart kun je deze weer van ons verwachten. In de vernieuwde nieuwsbrief delen we het laatste nieuws van PDS Rijopleidingen. Vanaf de volgende keer tref je in de nieuwsbrief ook een agenda aan: met een overzicht van events en rijopleidingen die op de planning staan. Nog niet ingeschreven? En benieuwd naar de volgende editie? Geef je dan snel op via het formulier.

Verbeteren online dienstverlening

We hopen dat je door deze aanpassingen nog makkelijker jouw weg vindt op de vernieuwde website. Je kunt meer informatie vinden over onze rijopleidingen voor directiechauffeurs, hulpverleningsdiensten, risicogebieden of de zakelijker rijder. Maar ook het opvragen van informatie over PDS Rijopleidingen en onze diensten is zo snel en eenvoudig geregeld. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw bevindingen. Vragen of opmerkingen? We horen ze graag.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!