Wij maken werk van onze ontwikkeling

We trainen het hele jaar met heel veel plezier veel verschillende bestuurders en chauffeurs. Maar 1 keer per jaar maken we een week vrij om onszelf te trainen en bij te scholen. Zo blijven de trainingen op een hoog niveau en borgen we onze kwaliteit.

Week om verder te ontwikkelen

In september 2019 was het weer zo ver. Onze jaarlijkse ontwikkelweek stond op de agenda. Dit jaar gingen we naar linksrijdend Schotland. Een hele week namen we met elkaar de tijd om te evalueren, opmerkingen van cursisten bespreken, zelf te trainen aan onze rijvaardigheid en nieuwe technieken te bekijken. Ook keken we naar onze samenwerking als team. Natuurlijk werden nieuwe ontwikkelingen doorgesproken. Zoals het gebruik van elekrische en hybride auto’s. De voor- en nadelen daarvan. En welk effect deze ontwikkelingen hebben op onze trainingen nu en in de toekomst. We sloten de week samen met onze oproepkrachten af met een specialistische training op een afgesloten oefenlocatie.

Leerzame week

We kijken terug op een fantastische week. Waarin we veel geleerd hebben en met elkaar van gedachte hebben gewisseld. Iedereen was enthousiast over de invulling van de week. Met elkaar kijken we uit naar de samenwerking met onze klanten. We zijn er weer helemaal klaar voor.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen en opleidingen van PDS Rijopleiding? Bekijk eens ons aanbod opleidingen. Of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.

contact

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!