Nieuwe instructievoertuigen onderweg

Binnenkort hebben we er 2 nieuwe instructievoertuigen bij. Op dit moment worden ze aangepast aan al onze speciale eisen. Zoals dubbele bediening en optische en geluidssignalen.

Daar komt heel wat bij kijken

Om de voertuigen geschikt te maken voor onze specialistisch rijopleidingen moet er aardig gesleuteld worden aan de auto’s. Bijna de hele auto moet daarvoor uit elkaar gehaald worden. Blijft apart om te zien. Maar dat is nu eenmaal niet anders. Gelukkig zie je daar straks niks meer van. Op dit moment is de inbouw in volle gang bij de specialisten van Modiforce.

Binnenkort het resultaat

U bent vast net zo nieuwsgierig als wij naar het eindresultaat. Houd onze sociale media in de gaten. Want daar tonen we binnenkort de foto’s van deze 2 nieuwe voertuigen. Klaar om de weg op te gaan. Volg ons op Facebook @pdsrijopleidingen, LinkedIn pds rijopleidingen of Twitter @pdsrijopleiding

Meer weten?

Meer weten over onze opleidingen met deze nieuwe voertuigen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)85 – 732 58 85. We vertellen je graag meer.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!