Nieuw trainingsvoertuig hulpverleningsdiensten

PDS heeft nu een eigen trainingsvoertuig speciaal voor het trainen van de chauffeurs van alle hulpverleningsdiensten in het rijden met optische en geluidssignalen.

Speciaal voor trainen hulpverleningsdiensten

Het is van groot belang dat de chauffeurs van hulpverleningsvoertuigen het zogenaamde ‘bijzonder weggedrag’ goed kunnen oefenen. Bijzonder weggedrag, zoals het door rood rijden, inhalen op plekken waar dat normaal gesproken verboden is of snel rijden, vergt veel van de vaardigheden en het inzicht van de bestuurder. Om deze handelingen zo veilig mogelijk uit te voeren moet dit dus getraind worden. Wij hebben jarenlang ervaring met het verzorgen van deze trainingen op een hoog niveau. Dit doen we voor veel verschillende hulpdiensten. Uiteraard worden deze trainingen verzorgd door onze zeer ervaren en hoog gekwalificeerde rijdocenten.

Flexibel door eigen voertuig

Vanaf september 2020 hebben onze docenten daarvoor nu ook een eigen opvallend PDS-trainingvoertuig tot hun beschikking. Natuurlijk gebruiken we vaak de instructievoertuigen van de diensten zelf. Maar een eigen voertuig maakt ons flexibeler. Ook kunnen chauffeurs van verschillende hulpverleningdiensten samen op training.

Meer informatie

PDS heeft jarenlang ervaring met het opleiden van chauffeurs van de verschillende hulpverleningsdiensten. Interesse of meer weten? Informatie over onze rijopleidingen voor hulpverleningsdiensten.
Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!